.
 
.





Новини


30 бер. 2020
Про перенесення пробного зовнішнього незалежного оцінювання
У зв’язку з прийняттям рішення щодо продовження до 24 квітня 2020 року на території України карантину та можливим його продовженням відкладені тестування, що мали відбутися 04 та 11 квітня 2020 року.

30 бер. 2020
Обираємо підручники для 7 класу на 2020/2021 навчальний рік
Обираємо підручники для 7 класу на 2020/2021 навчальний рік

30 бер. 2020
Міський конкурс «Вихователь року-2020»
З 09 по 26 березня 2020 року, з метою підтримки та сприяння підвищенню престижності праці вихователів закладів дошкільної освіти, їх ролі в розвитку та вихованні дітей дошкільного віку, Науково-методичним центром проведено міський конкурс «Вихователь року - 2020».

27 бер. 2020
Заняття в Школі становлення педагогічної майстерності
З 24 по 27 березня 2020 року Науково-методичним центром у дистанційному форматі проведено заняття в Школі становлення педагогічної майстерності з теми «Ораторське мистецтво в педагогічній діяльності».

27 бер. 2020
Онлайн-нарада бібліотекарів
27 березня НМЦ проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду бібліотекарів ЗЗСО міста на тему «Екологічна компетентність відвідувачів молодшого шкільного віку».

27 бер. 2020
Засідання ММО вчителів географії
26.03.2020 о 10.00 відбулось онлайн-засідання ММО вчителів географії з теми «Діяльнісний підхід - провідна складова нового Державного стандарту та Концепції НУШ».

Всі новини

Вся література

 
Літературне читання

3 клас

П'ятий розділ підручника.

 
 
 
Літературне читання

3 клас

П'ятий розділ підручника.

 
 
 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Трудове навчання

У підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо.

 
 
 
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Різне

Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів

 
 
 
ІКТ В ГЕОГРАФІЇ

Різне

РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНО-ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ.

 
 
 
ІКТ В ГЕОГРАФІЇ

Різне

РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНО-ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ.

 
 
 
Русский язык

Російська

Сторінки підручника містять рамки-рубрики з виділенням активної лексики, нового граматичного явища, зі списком корисних фраз або інструкцією щодо створення того чи іншого виду писемної комунікації, з порадою про застосування певної навчальної стратегії тощо.

 
 
 
English 10

English

Новий підручник «Англійська мова (10-й рік навчання). Рівень стандарту» для 10 класу закладів загальної середньої освіти автора О. Карпюк відповідає оновленій чинній програмі з іноземних мов.
Рівень стандарту з англійської мови передбачає набуття учнями англомовного досвіду, який забезпечує cформованість в них комунікативної компетентності на рівні незалежного користувача (В1) на час завершення середньої школи.
Підручник реалізовує компетентісний потенціал галузі «іноземні мови», передбачений програмою. Навчальний матеріал книги сприяє формуванню в десятикласників усіх зазначених у програмі ключових компетентностей.
Сторінки підручника містять рамки-рубрики з виділенням активної лексики, нового граматичного явища, зі списком корисних фраз або інструкцією щодо створення того чи іншого виду писемної комунікації, з порадою про застосування певної навчальної стратегії тощо.

 
 
 
English 10

English

Новий підручник «Англійська мова (10-й рік навчання). Рівень стандарту» для 10 класу закладів загальної середньої освіти автора О. Карпюк відповідає оновленій чинній програмі з іноземних мов.
Рівень стандарту з англійської мови передбачає набуття учнями англомовного досвіду, який забезпечує cформованість в них комунікативної компетентності на рівні незалежного користувача (В1) на час завершення середньої школи.
Підручник реалізовує компетентісний потенціал галузі «іноземні мови», передбачений програмою. Навчальний матеріал книги сприяє формуванню в десятикласників усіх зазначених у програмі ключових компетентностей.
Сторінки підручника містять рамки-рубрики з виділенням активної лексики, нового граматичного явища, зі списком корисних фраз або інструкцією щодо створення того чи іншого виду писемної комунікації, з порадою про застосування певної навчальної стратегії тощо.

 
 
 
Іти на сторінку:
Категорії